Giresun Sanat

İçişleri Bakanımız, Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı’nda İncelemelerde Bulundu

İçişleri Bakanımız, Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı’nda İncelemelerde Bulundu
8 kez
01 Ekim 2022 - 19:39

Bir dizi programa katılmak üzere 1 Ekim Cumartesi günü Giresun’a gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakan Soylu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından; Giresun Merkez Yalı Mahallesi ile Bulancak ilçesi Yalıköy köyü sınırları arasında Karadeniz Sahil Yolu kenarında yapılmakta olan Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı inşaatına uğrayarak proje ve çalışmalar hakkında Vali Enver Ünlü’den bilgi aldı.

Vali Ünlü, Bakan Soylu’ya, proje içerisinde; “Ay Yıldız” şeklinde Şehitler Anıtı, yöresel mimariye uygun şekilde inşa edilen cami ve şadırvan ile otopark gibi çeşitli bölümlerin yer aldığı bilgisini verdi.

Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı inşaatı incelemeleri sırasında; Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’da hazır bulundu.

İncelemelerin ardından Bakan Soylu, AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere alandan ayrıldı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...