Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, Okul Öncesi Eğitim Şenliğine Katıldı

Vali Serdengeçti, Okul Öncesi Eğitim Şenliğine Katıldı
16 kez
28 Mayıs 2024 - 15:05

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan “Okul Öncesi Eğitim Şenliği” etkinliğine katıldı.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonu ile Giresun İl Merkezi’nde düzenlenen “Okul Öncesi Eğitim Şenliği” bu yıl 28 Mayıs Salı günü saat 10.30’da Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Her yıl mayıs ayı içerisinde, anaokulları ve anasınıfları tarafından düzenlenen “Okul Öncesi Eğitim Şenliği” ile toplumda okul öncesi eğitimin farkındalığının artırılması ve her çocuğun okul öncesi eğitimden faydalanması hedeflenmektedir.

Bu amaçla hazırlanan etkinliğe; Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti başta olmak üzere Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile Merkez İlçe okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasını müteakip halk oyunları gösterisiyle başladı.

Şenliğin açılış kurdelesinin, Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti ve protokol üyeleri ile birlikte kesilmesinin ardından İl Merkezi’ndeki bağımsız anaokulları, anasınıfları ve uygulama sınıfları öğrencilerinin yapmış oldukları atölye çalışmaları ve ortaya çıkardıkları eserlerin sergilendiği stantlar gezildi.

Vali Serdengeçti, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile birlikte minik öğrencilerin atölye çalışmalarına eşlik etti.

Küçük kalplerin heyecanına ortak olan Vali Serdengeçti, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’ndeki şenlik süresince minik öğrencilerin heyecan ve mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Şenlik, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...