Giresun Sanat

Vali Serdengeçti’den “1 Kan 10 Fidan” Kampanyasına Destek

Vali Serdengeçti’den “1 Kan 10 Fidan” Kampanyasına Destek
4 kez
28 Mayıs 2024 - 19:16

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, “1 Kan 10 Fidan” kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.

Vali Serdengeçti, Kızılay’ın Atatürk Meydanı’nda bulunan kan bağış otobüsünde 28 Mayıs Salı günü saat 12.00’de kan bağışı yaparak kampanyaya destek verdi ve vatandaşlara örnek oldu.

Kan verme sırasında görevlilerle konuşan Vali Serdengeçti, yetkililerden kampanya hakkında bilgi aldı.

Kan bağışının hayati bir ihtiyaç olduğunu belirten Vali Serdengeçti, tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya ve Kızılay’ın kan bağışı kampanyalarına katkıda bulunmaya davet etti.

Kızılay Şube Başkanı Hakan Korkmaz, Vali Serdengeçti’ye kan bağışında bulunmasının ardından Kızılay rozeti takdim etti.

Başkan Korkmaz, Vali Serdengeçti’nin kampanyaya katılmasının, vatandaşlar için büyük bir teşvik olduğunu belirtti ve kendisine teşekkürlerini sundu.

Vali Serdengeçti de yeni seçilen Başkan Korkmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı bir görev dönemi geçirmesini temenni etti.

Kan bağışı öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla da sohbet eden Vali Serdengeçti, hemşehrilerimizle hatıra fotoğrafları çektirdi.

“Birbirimize Candan Bağlıyız, Sen de Kan Bağışçımız Ol, İhtiyacı Olan Milyonları Hayata Bağlayalım” sloganıyla tüm ülkemizde başlatılan kampanya, Giresun Kızılay Kan Merkezi’nde 31 Mayıs Cuma akşamına kadar devam edecek.

Kampanya boyunca hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan 10 adet meyve fidanı, kan bağışında bulunanlara hediye edilecek. Ayrıca etkinlik süresince kan bağışında bulunanlara çorba, lokma ve içecek çeşitleri ikram edilecek.

Kampanya kapsamında, 2 adet kan alma aracı ve 1 adet ikram aracı hizmet verirken Kızılay görevli ve gönüllüleri ile etkinlik gerçekleşiyor.

Bu süre zarfında sağlıklı olan tüm vatandaşlar Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek hem kanlarını bağışlayabilir hem de hediye edilen meyve fidanlarını alabilirler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...