Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, GİRTAB Encümen Toplantısına Katıldı

Vali Serdengeçti, GİRTAB Encümen Toplantısına Katıldı
6 kez
13 Haziran 2024 - 20:49

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Encümen Toplantısı, Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirildi.

La Quinta by Wyndham Hotel Toplantı Salonu’nda 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilen toplantıya; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başta olmak üzere birlik meclisi üyesi belediye başkanları, muhtarlar, üye konaklama tesisi temsilcileri ve encümen üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Serdengeçti, GİRTAB’ın turizmdeki stratejik önemine vurgu yaparak, birliğin Giresun’a hizmet eden ve varlığını sürdüren bir kurum olduğunu belirtti.

Giresun’un turizmdeki değerini daha etkili bir şekilde ortaya koymak adına birlikte çalışmanın önemine değinen Vali Serdengeçti, bu projelerin başarısı için birliğin kararlılıkla hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Açılış konuşmaları ve yapılan sunumların ardından toplantıda, ilk gündem maddesi olarak, Giresun il merkezine şehir dışından gelen tur otobüsleri için uygun bir konumda indirme bindirme yerlerinin belirlenmesi hususu görüşüldü. Turizm sezonunda artan turist sayısıyla birlikte trafik düzeninin sağlanması ve turistlerin konforunun artırılması amacıyla bu konunun önemi vurgulandı.

İkinci gündem maddesi olarak, Birliğin görev alanında bulunan turizm merkezlerinde ve şehir genelinde yapılması düşünülen çalışmalar masaya yatırıldı. Giresun’un turizm potansiyelini artırmak ve daha fazla turist çekmek için yapılacak projeler detaylandırıldı.

Toplantının üçüncü gündem maddesinde ise Birliğin encümen toplantılarının her ay düzenli olarak yapılması ve bir sonraki toplantının tarih ve saatinin belirlenmesi kararlaştırıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından katılımcılar, Giresun turizmiyle ilgili görüş ve önerilerini paylaştılar.

GİRTAB’ın turizmdeki yeni hedeflerini belirlemesi, konaklama kapasitesini artırması ve bölge turizmine daha fazla katkı sağlaması amacıyla yapılan değerlendirmelerle toplantı sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...