Giresun Sanat

HEM TANITIM YAPTILAR, HEM DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

HEM TANITIM YAPTILAR, HEM DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
16 kez
14 Temmuz 2024 - 14:01

 

Giresun Gazeteciler Derneği Kulakkaya’ da 1. Çadır Kamp Etkinliği düzenledi
HEM TANITIM YAPTILAR, HEM DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Alçakbel Kamp ve Mesire Alanı’ndaki çadır kamp alanında gerçekleştirilen etkinliğe dernek yöneticileri, üyeler ve gazeteciler çadırlarıyla katıldı.
AK Parti Milletvekili Nazım Elmas, beraberinde Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal’ la birlikte gazetecilerin çadır kampını ziyaret etti.Etkinlikte gazetecilerle sohbet eden ve sorularını cevaplayan Elmas, gazeteciler arasındaki mesleki dayanışmayı, dostluk ve duygu birlikteliğini pekiştiren, Kulakkaya Yaylası’nın tanıtımını sağlayan ve aynı zamanda çadır turizminin gelişmesine de katkıda bulunan bu güzel etkinlik için Dernek Başkanı Bekir Bayram’a, kampa katılan yöneticiler Namık Baltaoğlu ve İsmet Küçükbayrak’ a, Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal’a ve Alçakbel Kamp Alanı İşletmecisi Sedat Himmetoğlu’na teşekkür etti.
Elmas, “Giresun’umuzun güzide basın mensupları ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tür etkinlikler, hem mesleki dayanışmayı güçlendiriyor hem de bölgemizin doğal güzelliklerinin tanıtımına katkıda bulunuyor. Kulakkaya Yaylamızın çadır turizmi açısından önemini vurgulamak ve bu alandaki potansiyeli ortaya çıkarmak adına yapılan bu etkinlik büyük bir anlam ve önem taşıyor” dedi.
Kamp için basın mensuplarına her türlü kolaylığı gösteren Belediye Başkanı Adem Önal da, gazetecilerle Kulakkaya Alçakbel kampında buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, ” Kulakkaya Yaylamız’ da kamp kurarak hem eğlenen hem de doğal güzellilerimizi tanıtmalarından ve çadır kamp için halkımızı teşvik etmelerinden dolayı Gazeteciler Derneği yöneticileri ile basın mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Giresun Belediye Meclisi üyesi Mustafa Öztürk de kampı ziyaret ederek, meslektaşlarıyla bir süre sohbet etti.
Dernek Başanvekili Namık Baltaoğlu da ziyaretleri nedeniyle Milletvekili Elmas’a, Başkan Önal’ a, Meclis Üyesi Öztürk’ e ve Alçakbel Kamp Alanı İşletmecisi Himmetoğlu’ na teşekkür etti.
Giresun Gazeteciler Derneği’nin 1. Çadır Kamp Etkinliği, gazeteciler arasında birlik ve beraberliği artırırken, aynı zamanda Giresun’un doğal güzelliklerini ve turizm potansiyelini ön plana çıkarmayı hedefliyor.Etkinlik kapsamında çeşitli aktiviteler düzenlenirken, gazeteciler, yaylada çadır kamp yapmanın keyfini yaşadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...