Giresun Sanat

74 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ SOKAK BASKETBOLU COŞKUYLA BAŞLADI

74 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ SOKAK BASKETBOLU COŞKUYLA BAŞLADI
7 kez
23 Temmuz 2024 - 21:46

74 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ SOKAK BASKETBOLU COŞKUYLA BAŞLADI

Giresun Belediyesi tarafından organize edilen ve yaz mevsiminin en heyecan verici spor etkinliklerinden olan Sokak Basketbolu turnuvası başladı.

U 10 Erkekler kategorisine ait olan ve Dev Adam- Kurt Gücü maçıyla start alan turnuvada ilk günkü program gece geç saatlere kadar 30 müsabaka ile devam etti.

Atatürk Meydanı’nda oynanan ve yüksek bir katılım gösterilen turnuvaya; U 10 Erkeklerde 5, U 12 Erkeklerde 16, U 14 Erkeklerde 11, U 16 Erkeklerde 6, U 18 Erkeklerde 9, Büyük Erkeklerde 18, U 12 Kızlarda 4 ve U 14 Kızlarda 5 olmak üzere 8 ayrı kategoride toplam 74 takım yarışacak.

Profesyonel zemin boyaması ve kurulan portatif tribün turnuvaya ayrı bir renk katarken, heyecanla geçmesi beklenen turnuvanın 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü oynanacak olan final maçlarıyla birlikte tamamlanması planlanıyor. Ödül töreninin ise final maçı sonrası Belediye Başkanı Fuat Köse’nin katılımıyla gerçekleşeceği bildirildi.

Giresun halkının da izleyici olarak ilgi gösterdiği turnuvanın açılışına katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, Giresunluları bu heyecanlı turnuvayı izlemeye davet etti.

Başkan Köse, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara da başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...