Giresun Sanat

ÖZEL MİSAFİRLER SOKAK BASKETBOLU’NDA İLK GÜNE DAMGA VURDU

ÖZEL MİSAFİRLER SOKAK BASKETBOLU’NDA İLK GÜNE DAMGA VURDU
4 kez
23 Temmuz 2024 - 21:48

ÖZEL MİSAFİRLER SOKAK BASKETBOLU’NDA İLK GÜNE DAMGA VURDU

Giresun, 27. Sokak Basketbolu Turnuvası’nın ilk gününde coşkulu anlara ev sahipliği yaptı.

Turnuvanın açılışında Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü’nün özel misafirlerini ağırladı. Bu özel çocuklar izleyicilere keyifli mini bir basketbol gösterisi sundu.

Bu mini maç sonrası düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Köse, “Çok mutluyuz. Çok gururluyuz. 27. Sokak Basketbolumuzu heyecanlı maçlarla ve oldukça görkemli bir şekilde başlattık. Bugün bir kez daha anladık ki Giresun’umuz basketbol kenti. Özenle hazırladığımız turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın ilk gününe güler yüzleri ve enerjileriyle renk katan Down sendromlu çocuklarımıza da çok teşekkür ediyorum. Turnuvamız 29 Temmuz’a kadar şehrimizin kalbi Atatürk Meydanımızda devam edecek. Tüm halkımızı bu basketbol şölenine bekleriz. Gelin, Giresun’umuzun basketbol tutkusunu birlikte yaşayalım.” dedi.

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu da Sokak Basketbolu’na kendilerini davet eden Başkan Köse’ye teşekkür ederek, “Bizler için büyük bir mutluluk ve onur. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Giresun’da basketbol tutkunlarını bir araya getiren turnuva, 29 Temmuz’a kadar Atatürk Meydanı’nda devam edecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...