Giresun Sanat

“Açık Hava Sinema Günleri”

“Açık Hava Sinema Günleri”
27 kez
15 Ağustos 2024 - 22:55
Bulancak’ta Açık Hava Sinema Günleri
Bulancak Belediyesi sosyal etkinlikler kapsamında ilk kez gerçekleştirilecek “Açık Hava Sinema Günleri” 16 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da İnece köyünde yapılacak nostaljik Türk filmi gösterimi ile başlayacak. Komşularımızla Sinema Keyfi sloganı ile sürdürülecek etkinlik belirlenen yer ve gecelerde Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın katılımı ile gerçekleştirilecek. İkramların da yapılacağı Açık Hava Sinema günlerine tüm vatandaşlar sandalyeleri ile birlikte iştirak edebilecekler.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Sıcak yaz günlerinin serin gecelerinde komşularımızla bir arada olmak ve komşuluk bağlarımızı güçlendirmek için nostaljik Türk filmlerini keyifle izleyeceğimiz buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Fındık hasat sezonunda olduğumuz için fındık bahçelerinin yorgunluğunu da bir nebze hafifletecek bu buluşmalara tüm halkımızı davet ediyoruz. İlk olarak İnece köyümüzde gerçekleştireceğimiz Açık Hava Sinema buluşmalarımızı ilerleyen gecelerde ve talebe göre diğer köy ve mahallelerimizde de sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm komşularımızı samimi sohbetler eşliğinde ve hep birlikte keyifle izleyeceğimiz açık hava sinema gösterimlerimize bekliyoruz” diye konuştu.
Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...