Giresun Sanat

SAHİLDE FINDIK KURUTAN ÜRETİCİLERE BAŞKAN KÖSE’DEN ZİYARET

SAHİLDE FINDIK KURUTAN ÜRETİCİLERE BAŞKAN KÖSE’DEN ZİYARET
4 kez
28 Ağustos 2024 - 20:03

SAHİLDE FINDIK KURUTAN ÜRETİCİLERE BAŞKAN KÖSE’DEN ZİYARET

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin kıyı şeridinde geleneksel yöntemlerle fındık kurutan üreticileri ziyaret etti.

Başkan Köse, ziyareti sırasında üreticilerle yakından ilgilendi ve koyu bir sohbete daldı.

Vatandaşlarla oturup fındık seçen Başkan Köse, ziyareti esnasında üreticilerin en büyük sorunlarından birinin, fındık fiyatlarının beklenen seviyenin altında kalması olduğuna dikkat çekti.

Başkan Köse, “Fındık Karadeniz’in can damarı, ancak üreticinin emeğinin karşılığını alamadığı bir gerçektir. Üreticiye hak ettiği değer verilmelidir. Bizler yerel yönetimler olarak elimizden geleni yaptık yine yapacağız. Bu konuda sesimizi duyurmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda üreticilerle hatıra fotoğrafı çektiren Köse, üreticilerin taleplerini ve dileklerini dinleyerek onlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

Başkan Köse, fındık üreticilerine yanında getirdiği simit, meyve suyu, su ve çay ikram ederken, küçük çocuklara da Giresunspor forması hediye etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...