Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, PTT’nin 184. Yılını Kutladı

Vali Serdengeçti, PTT’nin 184. Yılını Kutladı
25 kez
24 Ekim 2024 - 16:22

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, PTT’nin 184. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Giresun PTT Başmüdürü Şenel Yücel ve beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette, ülkemizin köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) AŞ’nin 184 yıllık tarihinden aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerlediği vurgulandı.

PTT’nin 184. yılını kutlayan Vali Serdengeçti, PTT’nin Türkiye’nin haberleşme ve iletişim altyapısına büyük katkılar sunduğunu belirterek, “PTT’nin 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ziyaretimize gelen PTT Başmüdürü Şenel Yücel ve heyetine teşekkür ediyor, 23 Ekim 1840’tan bugüne kadar ülkemizin her sokağına ayak izi bırakan köklü teşkilatın tüm mensuplarına başarılar diliyorum. PTT, hem ulusal hem de uluslararası alanda gerçekleştirdiği hizmetlerle iletişim, kargo, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi birçok sektörde güvenilirliğini ve kalitesini kanıtlamış bir kurumumuzdur. ” ifadelerini kullandı.

Giresun PTT Başmüdürü Şenel Yücel ise, kurumun geniş hizmet yelpazesi ve teknolojik altyapısı ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ettiğini ifade ederek, “Güçlü ve deneyimli kadromuzla, her alanda en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda, PTT heyeti tarafından Vali Serdengeçti’ye günün anısına PTT tarafından hazırlanan özel bir pul koleksiyonu hediye edildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...