Giresun Belediyesi, şehir genelinde başlattığı temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en işlek noktası olan Gazi Caddesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla, gece saatlerinde yapılan çalışmada cadde, köpüklü suyla yıkanarak baştan sona temizlendi. Çalışmaların, cadde ve sokakların daha hijyenik ve modern bir görünüme kavuşması amacıyla düzenli olarak devam edeceği belirtildi.
Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temizlik çalışmalarının şehrin farklı bölgelerinde de süreceğini ifade ederek: “Hemşehrilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları için ekiplerimiz yoğun mesai harcıyor. Yaz dönemi ile birlikte şehrimizin temizlik faaliyetlerini daha da artırdık” açıklamasında bulundu.



GİRESUN BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NDAN YENİ SEZONDA BÜYÜK GALA
Çocuk Trafik Eğitim Parkı Törenle Açıldı
Giresun’da Güvenlik Filosuna Dev Takviye:
YENİ YIL ÇARŞISI COŞKUYLA AÇILDI ATATÜRK MEYDANI YENİ YILA HAZIR
Panel: Eğitimin 40 Yılı ve Geleceği
Rektör Can, Altın Pusula Ödülünü Kazanan Öğrencileri Ağırladı
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN İYİLİK DOLU HİZMET
