Eğitim programı 15 Ocak 2026 – 24 Nisan 2026 tarihleri arasında Perşembe ve Cuma akşamları 17.30’da başlayacak ve toplam 160 saat sürecektir.
Kurs programına katılımcı sayısı sınırlı olup en geç 8 Ocak 2026 Perşembe günü 23.59’a kadar aşağıdaki sistem üzerinden başvurular alınacaktır.
Kursa başvuru için linki tıklayarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Sisteme e-devlet şifrenizle giriş yapınız
Soldaki menüde yer alan “Başvurular” sekmesini tıklayınız
“Kurs kayıt işlemlerini” tıklayınız
“Kursa ön başvuru yap” sekmesini tıklayınız
Açılan sayfada “İl: Giresun, İlçe: Merkez, Kurs Adı: İngilizce A2 yazarak “Kursları Listele” butonunu tıklayınız
Listede “Kursun Yapılacağı Yer: Belediye Gençlik Ofisini” seçerek “Kayıt Ol” butonuna tıkayıp kayıt onayınızı veriniz.
NOT: Bu kursa kaydolabilmeniz için MEB onaylı A1 İngilizce Kurs Belgenizin olması gerekmektedir. Eğer A1 belgeniz yoksa kursun ilk günü öğretmenimiz tarafından A1 sınavına girmeniz gerekmektedir.
Eğitim Yeri; Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi Çok Amaçlı Toplantı Salonu
(Nizamiye Mh. Yüzbaşısuyu Sk. No:88/2 (Giresun Belediyesi Depboy Mevkii Hizmet Binası 2. kat)
Eğitimle ilgili tüm sorularınız için 0454 210 2971 nolu telefondan ya da genclikacikofisi@gmail.com e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.




Bayram Öncesi Mezarlıklarda Kapsamlı Temizlik Yapıldı
111. Yıldönümünde “18 Mart Çanakkale Zaferi” Paneli Yapıldı
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ
BAYRAM KUTLAMASI
İŞ İŞTEN GEÇMEDEN REVİZYON İMAR PLANINI GERİ ÇEKİN!
GİRESUN BELEDİYESİ BAYRAM ÖNCESİ CAMİ AVLULARINI YIKIYOR
Panel: 18 Mart Çanakkale Zaferi
