Giresun Sanat

GİRESUN BELEDİYESİ KADIN BİRLİK EVİ AÇILDI

GİRESUN BELEDİYESİ KADIN BİRLİK EVİ AÇILDI
10 kez
05 Şubat 2026 - 19:16

Giresun Belediyesi tarafından kadınlara yönelik atölye, üretim, sosyal, eğitimsel ve dayanışma odaklı hizmetlerin sunulacağı Kadın Birlik Evi hizmete açıldı.

Kadınların sosyal hayata daha aktif katılım sağlaması ve üretim yapabilmesini ön planda tutması hedefiyle hayata geçirilen Kadın Birlik Evi Çınarlar Mahallesi muhtarlık binası yanında hizmet verecek.

Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu’nun da katıldığı açılış töreninde konuşan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kadın Birlik Evi’nin kadınların bir araya gelerek güç birliği oluşturacağı önemli bir merkez olacağını vurgulayarak, projenin toplumsal dayanışmaya katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkan Köse: “Kadın Birlik Evi’ni planlarken temel hedefimiz; kadınlarımızın kendilerini güçlü ve değerli hissedecekleri bir buluşma ve üretim alanı oluşturmaktı. Burası sadece bir bina değil; dayanışmanın, paylaşmanın, öğrenmenin ve birlikte büyümenin adresi olacaktır.

Kadınlarımız toplumun her alanında emek veren, üreten ve yön veren bir güçtür. Aileden ekonomiye, kültürden sosyal yaşama kadar hayatın merkezindedir. Biz de yerel yönetim olarak kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan daha aktif olması için projeler üretmeyi görev kabul ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...