
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu talimatıyla başlayan asfalt seferberliği tüm hızıyla aralıksız olarak sürüyor.
Vatandaşların yaşam kalitesini ve ulaşımdaki konforunu yükseltmek amacıyla çalışmalarını her alanda yürüten belediye hizmette hız kesmiyor.
Bu kapsamda daha önce birçok mahallede yürütülen asfaltlama çalışmaları bu kez Gedikkaya Mahallesi 95 ve 98 Nolu Sokak’ta sürdürülüyor.
Yapılan asfalt çalışmaları mahalle sakinlerinin yüzünü güldürürken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise vatandaşların beklentilerini karşılamak için özveriyle çalıştıklarını söyledi.
Başkan Şenlikoğlu, “Giresun Belediyesi olarak yapılan planlamalar doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalt çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızı konforlu ulaşıma kavuşturmak için yoğun gayret gösteriyor. Şehrimizin görüntüsüne yakışmayan her türlü eksikliği saha taramalarında tespit edip, anında düzeltme yoluna gidiyoruz. Bu kapsamda hava şartlarının uygun seyretmesini fırsata çevirerek asfalt serme çalışmalarımıza hız kattık.” diye konuştu.
















Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım
Şiir Dinletisi: “Altaylardan Tunaya 2”
Bir Şehnaz Oyun
Anadolu Pop Konseri
Başkan Sıbıç’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
BAŞKAN KÖSE’NİN 1 MAYIS MESAJI
Öğrencimiz Sıla Elevli’den Gururlandıran Başarı
