
21-28 Nisan 2024 tarihlerinde Portekiz’in Madeira kentinde düzenlenen Avrupa Para Yüzme Şampiyonası’nda, Dünya rekoru kıran Giresunlu sporcu Turgut Aslan Yaraman antrenörü Ali Şahin ile birlikte Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Başkan Fuat Köse şampiyon sporcu Turgut Aslan Yaraman’ı üstün başarısından dolayı tebrik ederek, Giresun ve Türkiye olarak kendisiyle gurur duyduklarını dile getirdi ve kendisine plaket taktim etti.
Başkan Köse, kendisinin de gençlik yıllarında amatör futbol oynadığını, aynı zamanda Sanayispor’da da başkanlık yaptığını belirterek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyledi.
Milli paralimpik yüzücü Turgut Aslan Yaraman, Portekiz’de gerçekleşen Para Yüzme Avrupa Şampiyonasında 1 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya kazanmış ve 1.07.91’lik derecesiyle Dünya rekoru kırarak göğsümüzü kabartmıştı.
Yaraman, bu zaferle hem kendi kariyerinde hem de ülke sporunun gurur tablosunda önemli bir yer edinirken, elde ettiği ünvanıyla Türkiye’nin ve Giresun’un spor camiasına adını altın harflerle yazdırdı.



Giresun Üniversitesi’nde “Kampüs Yaşamında Sağlıklı Beslenme” Masaya Yatırıldı
SORUNSUZ BİR ALTYAPI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
AKSU KAVŞAĞI’NDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI İÇİN İLK ADIM ATILDI
BAŞKAN KÖSE “MUKADDES EMANETLER” SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI
KÖSE: “İSTİKLÂL MARŞI MİLLETİMİZİN RUHUNU YANSITAN BİR DESTANDIR”
Kadın Haklarında Hukuki Mekanizmalar ve Uygulama Deneyimleri Paneli Gerçekleştirildi
GİRESUN’DA YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
