Giresun Sanat

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, Çelenk Sunma Töreniyle Başladı
16 kez
28 Ekim 2024 - 15:41

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü kutlamaları, 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’te Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Giresun Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Vali Mehmet Fatih Serdengeçti Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesiyle sona erdi.

Vali Serdengeçti, program sonrası yaptığı paylaşımda “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunduk. Cumhuriyet’imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Törene; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Milletvekilleri Prof.Dr.Nazım Elmas ve Elvan Işık Gezmiş, Giresun Garnizon Komutanı Albay Volkan Aydın, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, il protokolü, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...