Polonya’dan yola çıkan ve Avrupa’yı kat ederek Türkiye’ye ulaşan Avrupa’nın sıra dışı Złombol Rallisi, Türkiye sınırlarına giriş yaptı.
Giresun’u final noktası olarak belirleyen organizasyon, 9-10-11 Temmuz tarihlerinde şehre renkli ve hareketli anlar yaşatacak.
850 araçla birlikte ralliye katılan 2 bin 500 kişi 3 gün boyunca Plajlar Bölgesi’nde kamp kuracak olup burada çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Złombol Rallisi, genellikle yardım amaçlı düzenlenen ve lüks araçların değil, belirli bütçeli eski araçların yarıştığı farklı bir organizasyon olarak biliniyor.
Polonya’da rallinin startını veren Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada: “Rallinin turizm açısından büyük bir kazanç olduğunu belirterek: “Złombol Rallisi gibi uluslararası organizasyonlar Giresun’un tanıtımı ve turizm potansiyelinin artması açısından büyük önem taşıyor. Şehrimizin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini misafirlere tanıtmak için bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.




Ergin Kılıçaslan: “Kadınlar Ekonominin Yan Gücü Değil, Karar Alan Merkezi Olacak”
Proje ve Yenilik Buluşmaları Ekim Ayında Başlıyor!
YENİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GİRESUN BELEDİYESİ’NE ZİYARET
BİLGİ YURDU SAYGIYLA ARZ EDER…
GİRESUN BELEDİYESİ EKİPLERİ DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR
YENİ PARTİ GİRESUN’DA SAHAYA İNDİ
GİRESUN DOĞA KOLEJİ’NDEN EĞİTİME BİR İLK VE ANLAMLIK KATKI:
