
Giresun Belediyesi tarafından ‘Giresun’da yaz bir başka güzel’ sloganıyla organize edilen yaz etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda; Giresun Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ve Bahçeşehir Üniversitesi katkılarıyla TRT sanatçısı Yaprak Sayar tarafından ‘İpek Yolunda Meşk’ adlı müzik dinletisi sunuldu.
Can Akengin Sanat Galerisi’ndeki müzik dinletisine Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’de katılırken, dinletide keyifli dakikalar yaşandı.
Müzik dinletisinde sanatçı Yaprak Sayar tarafından; Olmaz İlaç Sine-i Sad-Pareme (Gazelli), İncecikten Bir Kar Yağar, Kuş Olup Uçsam Sevdiğimin Diyarına, Açılır Gonca Gül Yar, Ey İpek Kanatlı Seher Rüzgarı, Güzel Bir Göz Beni Attı, Katip (Üsküdar’a Giderken), Giresun’un İçinde İki Sokak Arası, Hoy Deniz Karadeniz, Ben Giderim Batum’a ve Hicaz Mandıra adlı eserleri seslendirdi.

















Ergin Kılıçaslan: “Kadınlar Ekonominin Yan Gücü Değil, Karar Alan Merkezi Olacak”
Proje ve Yenilik Buluşmaları Ekim Ayında Başlıyor!
YENİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GİRESUN BELEDİYESİ’NE ZİYARET
BİLGİ YURDU SAYGIYLA ARZ EDER…
GİRESUN BELEDİYESİ EKİPLERİ DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR
YENİ PARTİ GİRESUN’DA SAHAYA İNDİ
GİRESUN DOĞA KOLEJİ’NDEN EĞİTİME BİR İLK VE ANLAMLIK KATKI:
