30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı’na bağlı TCSG-73 Sahil Güvenlik Botu, Sahil Güvenlik 73 Komutanlığı’nda (Giresun Limanı yanında) halkımızın ziyaretine açık olacaktır.
Sahil Güvenlik Komutanlığının imkân ve kabiliyetlerinin tanıtılması, görev ve sorumluluklarının halkımıza daha yakından aktarılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, TCSG-73 botu 30 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 – 17.00 arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak.
Bu kapsamda ziyaretçiler, Sahil Güvenlik Komutanlığının denizlerde icra ettiği görevler, sahip olduğu teknolojik imkânlar ve yürürlükteki mevzuat çerçevesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi edinebilecek. Ayrıca görevliler tarafından botun teknik özellikleri, görev alanları ve operasyonel kabiliyetleri tanıtılacak.




PAZAR’LIK
Başkan Sıbıç’tan Mevlid Kandili Mesajı
ATATÜRK KİTAPLARI SERGİSİ…
Valimiz Sayın Mustafa Koç, Dereli İlçesinde Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
Plaj Voleybolu Turnuvası . 4.Gün Fikstürü Plajlar Bölgesi
MUHACİRE ENSAR OLMAK
Plaj Voleybolu Turnuvası 3. Gün Fikstürü
