Giresun Belediyesi’nin düzenlediği 5. Kitap Fuarı’nın önemli konuklarından biri olan 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, fuar ziyaretinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Başbuğ, programının ilk bölümünde düzenlenen söyleşiye katılarak Mustafa Kemal Atatürk, Topal Osman Ağa, Hüseyin Avni Alparslan ve Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın gibi isimlerden övgüyle bahsedip anılarını da katılımcılarla paylaştı.
Söyleşi sonrası imza alanına geçen Başbuğ, fuardaki imza stantlarını gezdi. Ardından kendi standında okurlarıyla bir araya geldi. Kitaplarını tek tek imzalayan Başbuğ, fotoğraf çektirmek isteyen ve sohbet etmek için gelen herkese zaman ayırarak yoğun ilgi gördü.
Başbuğ Giresun programının devamında Giresun’un doğal güzellikleriyle ünlü yaylalarını ziyaret etti. Başbuğ ile yakından ilgilenen Giresun Belediyesi yetkilileri ise, İlker Başbuğ’un ziyaretinin hem katılımcılar hem de şehir halkı için önemli bir buluşma olduğunu ifade ederek: “Davetimizi kırmayarak Kitap Fuarımıza katılım sağlayan ve çok değerli sohbetlerini dinlediğimiz İlker Başbuğ Paşamıza teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.



Halk Müziği Konseri
GİRESUN BELEDİYESİ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL RAMAZAN GÖSTERİLERİ
RAMAZAN SOHBETLERİNE YOĞUN İLGİ
Özel Gereksinimli Öğrenciler “Organik Tarımla Doğaya Dokunuyor”
GİRESUN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Sibirbaz ve Kukla Gösterisi
PROSTAT TEDAVİSİNDE YENİ DÖNEM
