Giresun Sanat

“Elim Senle” Projesi İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı

“Elim Senle” Projesi İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
11 kez
19 Aralık 2025 - 17:00

Giresun Üniversitesi ile Bulancak Kaymakamlığı iş birliğinde hayata geçirilecek olan “Elim Senle” Projesi kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Bulancak’ta sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı koşullarda bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik mentörlük temelli eğitsel ve psiko-sosyal destek çalışmalarını içeren proje, kurumlar arası iş birliğiyle uygulamaya geçiyor.

Proje ile öğrencilerin akademik başarılarının arttırılması, psiko-sosyal gelişimlerinin desteklenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlanması hedefleniyor. Aynı zamanda çocukların toplumsal yaşama daha aktif, özgüvenli ve vizyon sahibi bireyler olarak katılımlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda projenin yürütülmesine ilişkin İş Birliği Protokolü’nün imzaları,  Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ile Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer tarafından atıldı.

İmza törenine; Proje Koordinatörü Çiğdem Tuncer, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile Giresun Valiliği AB ve Dış İlişkiler Büro Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven de katıldı.

“Elim Senle” Projesi’nin, Bulancak’taki öğrencilerin eğitim ve gelişim süreçlerine önemli katkılar sunması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...