Giresun Valiliği görevine atanan Vali Mustafa Koç, kente gelerek göreve başladı.
Valilik girişinde karşılanan Koç, yaptığı açıklamada, “ Giresun Valiliği görevini devralırken; fındığın başkenti, kirazın anavatanı, mavi ve yeşilinin destansı şehri Giresun’umuzun köklü birikimini; gelecek nesillere devredeceğimiz kalıcı bir değer olarak görüyoruz” dedi.
Vali Koç, “2000 yılından bu yana sürdürdüğüm mülki idare amirliği mesleğinde edindiğim birikimi; kurumsal disiplin ve sahadaki tecrübeyle birlikte değerlendirerek, üstlendiğimiz görevi devlet ciddiyetine ve güvenine dayalı olarak ifa edeceğiz” diyerek şöyle konuştu.
“Gönüllü alaylarıyla fedakârlığın timsali olmuş, Harşit Savunmasıyla vatan müdafaasında müstesna bir yer edinmiş bu kadim şehirde; doğal zenginliklerle üretim potansiyelini buluşturan, insanı önceleyen bir kamu anlayışını esas alacağız. Geçmişiyle iftihar eden, geleceğine güvenle bakan güzel Giresun’umuzda hizmetlerimizi adaletli, ölçülü ve hukukun üstünlüğü ilkeleriyle yürüteceğiz.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Giresun’umuza hizmet etmiş olan tüm valilerimize ve görev süresince şehrimize değer katan Sayın Mehmet Fatih Serdengeçti’ye teşekkür ediyor; Osmaniye’de başarılar diliyorum. Yeni vazifemizin ilimize hayırlı hizmetler kazandırmasını temenni ediyorum.
Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayırlara vesile olsun. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır. Cenab-ı Hak bizleri hemşehrilerimize mahcup etmesin. Her birinize içtenlikle teşekkür ediyorum.”



Giresun Valisi Mustafa Koç’tan Giresun Üniversitesi’ne Ziyaret
Prof. Dr. Özkan Öztürk COST Aksiyonuna Atandı
GİRESUN BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ’NİN KAPISI HERKESE AÇIK
GİRESUN’DA ALTYAPI HAMLESİ
Usta Sanatçılar
Bulancak Belediyesi Zabıta Personelinden Örnek Davranış
Klinik Psikolog Neslişah Cinali
