Valimiz Sayın Mustafa Koç, İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleriyle bir araya gelerek il genelinde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında kapsamlı bir brifing aldı.
Valilik Kütüphane Toplantı Salonunda 30 Ocak Cuma günü saat 17.00’de gerçekleştirilen toplantıda; okul yatırımları, binaların bakım-onarım süreçleri, taşımalı eğitim planlamaları ve özel eğitim hizmetlerinin güncel durumu detaylı bir şekilde ele alındı.
Birim amirleri tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda, rehberlik faaliyetleri, mesleki ve teknik eğitim çalışmaları ile sosyal-kültürel projelerin işleyişi hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Vali Koç, toplantı kapsamında Giresun’da eğitim kalitesini artırmaya yönelik yürütülen projeleri inceleyerek, devam eden yatırımların takibi ve birimler arası koordinasyonun sürdürülmesi talimatını verdi.





TARİHİ BULANCAK İSKELESİ NİKÂHLARA ŞAHİTLİK ETTİ
BAŞKAN KÖSE, GEDİKKAYA İLKOKULU VE ORTAOKULU’NDA KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Ali Murat Yılmaz, Giresun Kent Konseyi Genel Sekreteri Seçildi
GİRESUN BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
32. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali
Pazarsuyu Mahallesi
Giresun’a İki Önemli Yatırım İçin Protokol İmzalandı
