Giresun Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Akten, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından belediyelere hibe edilen araçların teslimi için Ankara’da düzenlenen törene katıldı.
TBB tarafından Giresun Belediyesi’ne hibe edilen ve piyasa değeri yaklaşık 8 milyon TL olan 22 tonluk ekskavatörü teslim alan Başkan Yardımcısı Akten “Türkiye Belediyeler Birliğimize ve başta Sayın Ekrem İmamoğlu Başkanımız olmak üzere, bu hibeye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
88 belediyeye 90 yeni hizmet aracı verilmesi nedeniyle düzenlenen tören, TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılımıyla gerçekleşti.
Çankaya Belediyesi Yerleşkesinde yapılan törende konuşan Vahap Seçer, bugüne kadar 450 belediyeye toplam 529 araç hibe edildiğini belirterek, yeni araçlarla bu sayının 619’a ulaştığını bildirdi.
Giresun Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Akten, TBB’nin hibe ettiği iş makinesinin belediyenin çalışmalarına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
Akten: “Yerel yönetimlerin güçlenmesi adına yapılan bu destekleri son derece kıymetli buluyoruz. Türkiye Belediyeler Birliğimiz tarafından belediyemize kazandırılan bu ekskavatör, özellikle altyapı, yol bakım onarım ve çevre düzenleme planlarımıza katkı verecektir. Çalışma gücümüzü artıracak olan bu destek, hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşıyacaktır. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




32. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali
26.06.26’DA NİKÂHLAR TARİHİ İSKELEDE KIYILACAK
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ASFALT SEFERBERLİĞİ
Pazarsuyu Mahallesi
Giresun’a İki Önemli Yatırım İçin Protokol İmzalandı
Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, Türkiye Şampiyonu Halk Oyunları Ekibini Kabul Etti
GİRESUN BELEDİYESİ’NİN SIFIR ATIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
