Giresun Sanat

TİTATİK ORKESTRASI

TİTATİK ORKESTRASI
admin( ertan@giresundasanat.com )
1 kez
04 Mart 2018 - 7:47

“Her ne kadar yaşamın kendisi bir rüya olsa da rüya yaşam değildir.”

Hristo Boytchev’ in yazdığı, Özgür Aydın Sanat Merkezi Oyunculuk Atolyesi’nin ilk oyunu olan Titanik Orkestrası tiyatro severlerin karşısında.

Özgür Aydın Sanat Merkezinin seyirciyle buluşturduğu oyunda bir grup serserinin hiç gelmeyecek bir treni beklerken yaşadıkları serüvenler konu ediliyor.

Serseriler her gün biraz daha kaygıyla trene binebilmenin yollarını ararken bir gün trenden atılan bir sandıkla yaşamları hiç olmadığı kadar değişiyor. Var olmak ile yok olmak arasındaki ayrımı, bekleyişi ve kabul edilmeyi, bir trene binip hiçbir yere gitmeyi oyundaki karakterler aracılığı ile dünya sahnesine “Titanik Orkestrası” gerçeklik algılarını adeta alt üst ediyor.

Cihan Yel, Ali İlker Pir, Hilal Akbaş, Emre Aydın ve Abdullah Memiş’in oynadığı oyunda yönetmen olarak Özgür Aydın’ı görüyoruz.

Titanik Orkestrası 7-19-21-24-28-31 Mart 4-11-18 Nisan 2018 tarihlerinde saat 19.00 da Vahit Sütlaş Sahnesinde.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...