Giresun Sanat

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
11 kez
17 Mart 2021 - 20:07

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Çanakkale Zaferi’nin Türk Milleti’nin bağımsızlığa olan inancını, millet olma duygusunu, birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösterdiği bir zafer olduğunu belirterek, bu yönüyle Çanakkale Zaferi’nin tarihin akışını değiştirdiğini vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, bugünün bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni, Çanakkale Zaferi ve Kurtuluş Savaşı’nda yurdunu korumak için göğsünü siper eden şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade etti.

Prof. Dr. Yılmaz Can mesajında, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır anlayışıyla bu toprakların bütünlüğü ve bağımsızlığı için canını vermiş tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...