Giresun Sanat

Vali Ünlü, Emniyet Personellerini Makamında Kabul Etti

Vali Ünlü, Emniyet Personellerini Makamında Kabul Etti
8 kez
08 Nisan 2021 - 15:38

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş 176’ncı yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve beraberindeki emniyet mensuplarını kabul etti.

Valilik Makamında 8 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen kabulde, Emniyet Müdürü Aktaş, Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerle ilgili Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Aktaş, Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176’ncı yıl dönümünü kutladı. Ünlü, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin temini için görevlerini ifa ederken bu uğurda canlarını vermiş emniyet teşkilatı mensuplarını bir kez daha rahmetle andığını kaydederek, görevi başında olan emniyet personellerine de başarılar diledi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...