Giresun Sanat

Polislerle Özel Çocuklar Birlikte Uygulama Yaptı

Polislerle Özel Çocuklar Birlikte Uygulama Yaptı
23 kez
09 Nisan 2021 - 15:41

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176’ncı yıldönümü dolayısıyla Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü özel çocuklarımızla birlikte sosyal içerikli etkinlik gerçekleştirdi.

TDP Şube Müdürlüğü, Giresun Merkez Güre Mahallesinde bulunan Özel Eğitim (İlk-Orta-Meslek) Okulu öğrencisi olan özel çocuklarımızın motor becerilerinin geliştirilmesi, moral motivasyonlarının yüksek tutulması ve sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almalarının sağlanması amacıyla, Trafik ve Yunus motorize ekipleri ile özel çocuklarımızı bir araya getiren bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında özel öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Polis araçlarına büyük ilgi gösteren çocuklarla bol bol fotoğraf çekimi yapıldı. Trafik ekipleri ile birlikte durdurulan yolcu minibüslerindeki yolculara özel öğrencilerimiz tarafından kolonya ikram edilerek ve maske dağıtıldı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Trafik ve Yunus motorize ekipleri ile TDP personelleri; “Polis teşkilatı mensupları olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile beraber özel çocuklarımıza toplumun birer parçası olduğu hissettirilmek, onların sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almalarının sağlamak her şeyden önce insani ve vicdani sorumluluğumuzdur”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...