Giresun Sanat

Ramazan-ı Şerif

Ramazan-ı Şerif
6 kez
11 Nisan 2021 - 15:40

 

AK Parti Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Kadir Aydın, Ramazan ayının gelmesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İslâm aleminin hasretle beklediği rahmet ve bereket ayına girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Aydın; “11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in, ülkemiz ve milletimiz adına zorlukların kolaylaştığı bir döneme vesile olmasını diliyorum. Oruç; bizleri dünyevi kötülüklerden sakındıran,günahlarımızın bağışlanmasınavesile olan ve nefsin terbiyesini sağlayan önemli bir ibadet şeklidir. Sağlık sorunu yaşayan kardeşlerimizinde bu faziletli ayda şifa bulmalarını Allah’tan niyaz ediyorum.Yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin Allah katında kabul olduğu tasavvuruyla başta Giresunluhemşehrilerim olmak üzere tüm İslâm alemine hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...