Giresun Sanat

TIP FAKÜLTESİ MORFOLOJİ BİNASI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR!

TIP FAKÜLTESİ MORFOLOJİ BİNASI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR!
52 kez
16 Nisan 2021 - 3:23
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci ve öğretim üyeleri için büyük önem taşıyan, Morfoloji binası yapım ihalesinin 21 Mayıs’ta gerçekleştirileceği müjdesini verdi.
Milletvekili Öztürk, morfoloji binasının Aksu’da ki Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasının yanına yapılacağını söyledi. Öztürk, Morfoloji binasının Tıp Fakültesi için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Burası özellikle temel tıbbı bilimler için büyük önem taşıyor. Morfoloji binası Tıp Fakültesinin olmazsa olmazıdır”dedi.
21 Mayıs’ta yapım ihalesine çıkarılacak olan Morfoloji binası ve çevre düzenlemesi TOKİ tarafından yapılacak, bina için yaklaşık 59 milyon lira harcanacak. TOKİ’nin Morfoloji binasını 2 yıl içerisinde tamamlaması bekleniyor.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...