Giresun Sanat

CAN YÜCEL PARKI YENİLENDİ 

CAN YÜCEL PARKI YENİLENDİ 
22 kez
20 Nisan 2021 - 13:27

Giresun Belediyesi halkın ortak olarak kullandığı yaşam alanlarını yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrimize kazandırılan çok sayıda parktan biri olan ve özellikle yaz döneminde vatandaşların ve çocukların sıklıkla tercih ettiği alanların başında yer alan Teyyaredüzü Can Yücel Parkı yenilendi. Parkta bulunan oturaklar, dinlenme alanları ve bitki örtüsü tadilat çalışmaları ile yenilendi. Çocuk oyun parkı da daha kullanışlı bir hale getirildi.

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; şehir genelindeki parkların daha kullanışlı hale gelmesi için yenileme çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceği belirtilerek: “Halkımızın daha konforla ve daha modern yaşam alanları yaratmak öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulan yerlerde yenileme çalışmaları gerçekleştirecek. Giresun halkından isteğimiz yapılan ve ortak kullanıma sunulan parkımızı koruyup, kollamalarıdır” denildi.

DİĞER HABERLER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...