Giresun Sanat

HASTANE VE STADYUM BÖLGESİNE İKİ YENİ İMAR YOLU AÇILIYOR

HASTANE VE STADYUM BÖLGESİNE İKİ YENİ İMAR YOLU AÇILIYOR
16 kez
28 Nisan 2021 - 14:25

Giresun Belediyesi imar planında yapılaşmaya ayrılan yerleşim yerlerinde vatandaşların refahını arttırmak ve vatandaşları modern, kullanışlı yollarla buluşturmak için yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına alternatif imar yolları açılıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla birlikte hastanenin Aksu deresi tarafında kalan acil servis yolun devam ettirilerek Çotanak Spor Kompleksine kadar ulaşacak.

Yine aynı güzergahta ikinci bir imar yolu daha açılacak. Bu yol hastane acil girişi hizasından başlayıp dere kenarı takiben ilerleyerek Çotanak Spor Kompleksine kadar uzanan ikinci bir yol olacak.

Açılan yeni imar yollarının hem bölgede yoğunlukla bulunan tesisler ve konutlar için önem arz ettiği hem de trafik ağının genişlemesine de yardımcı olacağı bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıracak hizmetlere öncelik verdiklerini söyleyerek: “Sürekli gelişen Aksu bölgemizde özellikle hastane ve stadyumun hizmete girmesiyle yeni imar yolları ihtiyacı doğdu. Bu kapsamda Belediye olarak iki yol çalışması başlattık. İhtiyaç duyulan bölgelerde imar yolu açma çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...