Giresun Sanat

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü
31 kez
30 Nisan 2021 - 14:42
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Emekçi kardeşlerimizin alın terlerinin tek bir tanesinin dahi hiçbir maddi ölçütle hesaplanamayacağını ifade eden Milletvekili Aydın; “Emekleriyle ve alın teriyle ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağlayan çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Emek, insanın yaşamdaki amacının gerçekleşmesinin en büyük aracıdır. Emek demek ekmek demektir. Emek demek; insanımızın kendi yaşamını, refahını, mutluluk ve huzurunu yeniden üretmesi demektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; tam kapanmayla birlikte Koronavirüsle mücadelemizin güç kazanmasını temenni ediyorum. En kısa sürede yeniden işlerimize sarılacağımız günlerin ümidi içerisinde tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
Bir bir veya daha fazla kişi ve iç mekan görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...