Giresun Sanat

Vali Ünlü, Sahada Denetimlere Devam Ediyor

Vali Ünlü, Sahada Denetimlere Devam Ediyor
7 kez
30 Nisan 2021 - 15:47

Valimiz Sayın Enver Ünlü, “Tam Kapanma” tedbirleri kapsamında yol uygulama noktaları, cadde ve sokaklar ile şehir merkezindeki kapama noktalarında denetimlerde bulundu.

Vali Ünlü, 30 Nisan Cuma günü gerçekleştirdiği denetimler sırasında vatandaşlardan; 26 Nisan Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde alınan kararlar doğrultusunda, halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçildiğini hatırlatarak, alınan tedbir kararlarına uyulmasını istedi.

Ülke genelinde, 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde, şehir giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında, muhtelif yerlerde bulunan kapama noktalarında ve devriye ekipleriyle 7/24 esasına göre kontrollerin devam ettiğine dikkat çeken Vali Ünlü; ‘’Tek amacımız vatandaşlarımızın sağlığı. Kısıtlamalar kapsamında ilimiz genelinde geniş katılımlı, etkili ve sürekli olarak kontrollerimizi sürdürüyoruz. Muafiyetlerin serbest dolaşıma dönüşmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Biliyoruz ki en ufak bir ihmal bile hastalığa davetiye çıkarıyor. Şimdi kurallara sımsıkı sarılmalı, virüsle temas ihtimalini sıfırlamalıyız’’ ifadeler kullandı.

Vali Ünlü, boş sokak ve caddelerin görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşarak ‘’ Değerli hemşehrilerim; Zor olduğunu biliyorum ama üstesinden geleceğimizden de bir o kadar eminim. Virüsün tek gücü yayılma fırsatı. Tam kapanmada bunu engelleyeceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte başaracağız’’ mesajı verdi.

Giresun’da şehir içinde; 21’i Jandarma, 29’u Emniyet noktası ve şehir giriş/çıkışlarında, 6’sı ortak, 1’i Jandarma ve 1’i Emniyet noktası olmak üzere toplam 58 noktada 7/24 esasına göre denetim yapılmakta olup 673 jandarma,  Bin 112 polis ve 30 sahil güvenlik personeli olmak üzere toplamda Bin 815 kolluk görevlisi tam kapanmada sürekli olarak vazife icra edecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...