Giresun Sanat

KALE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ 

KALE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ 
2 kez
10 Mayıs 2021 - 11:27

Giresun Belediyesi şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini daha fazla ön plana çıkarmak amacıyla başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Bu kapsamda, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Giresun’un en önemli tarihi mekanlarından birisi olan kalede geniş kapsamlı bir çevre temizliği yaptı. Daha önce bakım ve peyzaj çalışmalarıyla birlikte çok daha güzel ve kullanışlı hale gelen kale, yapılan temizlikle birlikte bir kez daha temiz bir görünüme kavuştu.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, kalenin şehrimizin turizm anlamındaki can damarı olduğunu belirterek: “Kalemize gözümüz gibi bakmak zorundayız. Orada oluşacak çevre ve görüntü kirliliğine izin vermemeliyiz. Ekiplerimizce düzenli olarak çevre temizliği gerçekleştiriliyor.   Yerli ve yabancı turistlerce de yoğun şekilde ziyaret edilen kale ve çevresine temizlik anlamında büyük önem veriyoruz. Ekiplerimizce düzenli olarak çevre temizliği gerçekleştiriliyor.  Bilindiği üzere kalemizde geniş kapsamlı bakım ve peyzaj çalışmaları da gerçekleştirdik. Giresun’u güzelleştirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...