Giresun Sanat

KARADENİZ FIRTINASI İSTANBUL’DA ESTİ

KARADENİZ FIRTINASI İSTANBUL’DA ESTİ
6 kez
12 Mayıs 2021 - 11:30
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı Süper Lig’e yükselen Giresunspor’u tebrik ederek teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.
“Gülmeyi, coşkuyu, sevinci özleyen bir kente, bu duyguları hiç tatmamış gençlere bu güzel günü, coşkuyu yaşatan camiayı tebrik eder süper ligde’de aynı ruh ve heyecanla mücadele azmi dilerim”
Giresun Milletvekili Necati Tığlı yaptığı basın açıklamasında “kulüp başkanından yöneticisine, teknik heyetinden futbolcusuna bir sezonu mütevazi imkanları ile zirvede tamamlayan takımımızın elde ettiği üstün başarı hepimizi mutlu etti, 44 yıl sonra Karadeniz Fırtınası geri döndü” dedi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Necati Tığlı, “kiminin babası, kiminin aile büyüklerinden dinlediği 1970 ruhunun şehre dönüşünü kutluyoruz. Yeni hayallerle, umutlarla geleceğe bakma vizyonu sağlayan Teknik Direktör Hakan Keleş’i, mücadele ruhu ve azmiyle örnek futbolcuları bütün bir şehir bağrına basmıştır. Bu mücadele azmi ve kararlılığının süper ligde de başarı getireceğine olan inancımız tamdır. Bu başarı, Giresun’un kararlı inatçı tabiatının doğru değerlendirildiğinde her alanda üstün başarılar elde edebileceğine olan inancımızı perçinlemiştir. Bu büyük başarıyı asıl anlamlı kılansa, ligde kalmak üzere kurulduğu düşünülen bir takımın, ligin en mütevazi bütçesiyle belki rakiplerinin üçte biri kadar bir imkana dahi sahip olmadığı halde günümüz futbol realitesini alt üst ederek elde etmesidir. Bu sebeple Türkiye Liglerinin gördüğü ender başarılardan biri olarak anılacaktır. Başta kulüp başkanı olmak üzere, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, 13,14 futbolcu ile götürülen bir sezonda her maça çıkmak zorunda olan dinlenme imkanı olmayan futbolcuları sağlıklı tutan doktorundan masörüne, malzemecisinden ahçısına ve çalışanına herkesi tebrik ediyorum. Dönemin süper ligi olan 1. Ligde yer alan ilk Karadeniz takımı ve “Karadeniz Fırtınası” lakabını taşıyan ilk takım olan Giresunspor’a desteğini esirgemeyen herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Yolun bahtın açık olsun” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...