Valimiz Sayın Enver Ünlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
Vali Ünlü, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Hemşehrilerim,
Rahmet, bereket ve arınma mevsimi olan Ramazan-ı Şerif’in sonunda yeni bir bayrama daha Filistinli kardeşlerimize yapılan siyonist saldırılar ve salgın sebebiyle yüreğimiz buruk bir şekilde giriyoruz.
Ramazan’ın şifa veren, gönülleri zenginleştiren ikliminde tazelenerek üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, umudumuzu ve direncimizi kaybetmeden koronavirüsle mücadele ettik.
Bu bayramda da; kalplerimiz kavuşacak, gönüllerimiz bir olacak ama yine sağlığımız için aramızdaki mesafeyi koruyacak, kurallara uymaya ve tedbirleri uygulamaya devam edeceğiz.
Valilik olarak vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirmeleri için gerekil, tüm tedbirleri de aldık. İlgili kamu kurum ve kuruluşlarımızın görevlileri sizlerin sağlığı ve güvenliği için görevleri başında olacaklar. Sizlerin de tam kapanma dönemine uygun şekilde bayramı idrak edeceğinize inanıyorum.
Bu vesile ile bayramın; ilimize, ülkemize; zulme uğrayan, acı çeken, yokluk içinde yaşam mücadelesi veren soydaşlarımıza, din kardeşlerimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.
Başta muhterem şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, bütün hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum.
Kalın sağlıcakla…”




SEVDAMIZ YEŞİL VATAN
Songül Yılmaz “TRT Nağme’de”
Galiba dublaj sesiyle, “sizi bekliciim” dememe az kaldı !!!
10 Kasım Atatürk’ü Töreni Gerçekleştirildi
Doç. Dr. Faruk Güner’in “Tünel Tipi Mikrodalga Fındık Kavurma Makinesi” Faydalı Model Başvurusu Tescillendi
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programına Katılım Yoğun Oldu
ATAMIZIN YOLUNDA CUMHURİYETİN IŞIĞINDA
