Giresun Sanat

Vali Ünlü’nün Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Ünlü’nün Ramazan Bayramı Mesajı
9 kez
12 Mayıs 2021 - 14:06

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Vali Ünlü, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hemşehrilerim,

Rahmet, bereket ve arınma mevsimi olan Ramazan-ı Şerif’in sonunda yeni bir bayrama daha Filistinli kardeşlerimize yapılan siyonist saldırılar ve salgın sebebiyle yüreğimiz buruk bir şekilde giriyoruz.

Ramazan’ın şifa veren, gönülleri zenginleştiren ikliminde tazelenerek üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, umudumuzu ve direncimizi kaybetmeden koronavirüsle mücadele ettik.

Bu bayramda da; kalplerimiz kavuşacak, gönüllerimiz bir olacak ama yine sağlığımız için aramızdaki mesafeyi koruyacak, kurallara uymaya ve tedbirleri uygulamaya devam edeceğiz.

Valilik olarak vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirmeleri için gerekil, tüm tedbirleri de aldık. İlgili kamu kurum ve kuruluşlarımızın görevlileri sizlerin sağlığı ve güvenliği için görevleri başında olacaklar. Sizlerin de tam kapanma dönemine uygun şekilde bayramı idrak edeceğinize inanıyorum.

Bu vesile ile bayramın; ilimize, ülkemize; zulme uğrayan, acı çeken, yokluk içinde yaşam mücadelesi veren soydaşlarımıza, din kardeşlerimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.

Başta muhterem şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, bütün hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum.

Kalın sağlıcakla…”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...