Giresun Sanat

19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
13 kez
18 Mayıs 2021 - 11:49

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın,19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MilletvekiliAydın, mesajında “Milli bayramlar, vatanımız uğruna büyük bedeller ödediğimizin temsilidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı meşale, zorlu mücadeleler sonucu kurulan çağdaş ve demokratik bir devlete dönüşmüştür. Bugünün emanetçileri olarak, yarının sahipleri olan gençlerimize vereceğimiz en güzel hediye; özgürlüğümüzü, egemenliğimizi ve Cumhuriyetimizi korumaktır. Semalarında ezanların çınladığı, ufuklarında al bayrağın dalgalandığı;bağımsız ve güçlü bir ülke olarak MillîMücadelemizin 102. yılında gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...