Giresun Sanat

GİRESUN’DA 19 MAYIS COŞKUSU

GİRESUN’DA 19 MAYIS COŞKUSU
26 kez
19 Mayıs 2021 - 20:08

Giresun Belediyesi bando takımı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle şehri dolaşarak vatandaşların bayramını kutladı.

Aksu Mahallesi’nden başlayıp Güre Mahallesi’nde sona eren tır konvoyuna vatandaşlar evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde Türk Bayraklarıyla birlikte katılarak kutlamalara ortak oldu.

Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan, al bayraklarla donatılmış tır üzerinde etkinlik yapan Belediye Bandosu halkımıza neşeli dakikalar yaşattı.

Bando takımının marşlarıyla zor günlerde moral depolayan vatandaşlarımız renkli görüntülere sahne olan etkinliğe alkış yağmuru ve sevgi gösterileriyle karşılık verdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada: “Koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını sokaklarda kutlayamıyoruz. Ancak, bu durum coşkumuza ve gururumuza engel olamadı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelesinin 102. yılını halkımız balkonlarında kutluyor. İnşallah salgın sürecini bir an önce atlatarak bu bayramımızı daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...