Giresun Sanat

GİRESUN RENGARENK 

GİRESUN RENGARENK 
9 kez
31 Mayıs 2021 - 14:02

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerine çiçek dikerek kenti yaza hazırlıyor.

Bir yandan belediye seralarında üretim yaparken, diğer yandan da refüjler, caddeler ve sokakları rengarenk çiçeklerle donatan ekipler, şehrin dört bir tarafında ekimi gerçekleştirilen çiçek ve bitkilerin de bakımlarını da düzenli olarak yapıyor.

Vatandaşlara daha güzel, daha temiz ve estetik bir şehir sunmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentteki yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışması gerçekleştirerek bu bölgeleri daha düzenli bir hale getiriyor. Şehrimizin meydanlarını ve parklarını renklendirecek, daha güzel bir görüntüye kavuşturacak çiçeklerimizi toprakla buluşturuyoruz. Bunun yanı sıra parklara günlük, haftalık ve aylık olarak bakım yapıyoruz. Vatandaşlarımız için en iyisi ne ise onu yapmak için çalışıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...