Giresun Sanat

Haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme takvimi

Haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme takvimi
11 kez
31 Mayıs 2021 - 20:41
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından basın toplantısı düzenleyerek kademeli normalleşme adımlarını açıkladı.
☆LOKANTA VE KAFELER AÇILIYOR
☆NİKAH VE DÜĞÜNLER BAŞLIYOR
☆TÜRKİYE NORMALLEŞMEDE
☆2. KADEMEYE GEÇTİ
#Kabine Kararları (Haziran) Hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması akşam 22.00-05.00 arası, hafta sonu için ise Cumartesi saat 22.00 den Pazartesi saat 05.00e kadar sürecek (Pazar komple)
#Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve Cumartesi günü akşam 22.00 sabah 05.00 olacak. Hafta sonu Cumartesi 22.00 Pazartesi sabahı 05.00 olacak. Temmuz ayında günler ve saatler yeniden değerlendirilecek.
#Restoran, lokanta, kafe, pastane gibi yeme içme yerleri sabah 07.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında açık olacak. Bu mekanlarda pazar günü sadece paket servis hizmeti verilecek.
#Kahvehane, pastane, halı saha, kafe vb. gibi işletmeler pazar günü hariç pazar 07.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında çalışabilecek.
#Açık alanlarda nikah ve düğün törenleri başlayacak.
#Üniversiteler 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül’de başlayacak şekilde sürdürebilecek.
#Kamu kurumlarında esnek mesai yeni düzenlemeye kadar devam edecek.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...