Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, YOĞUN GEÇEN ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, YOĞUN GEÇEN ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI 
29 kez
03 Haziran 2021 - 14:09

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bir haftalık Ankara mesaisinde 7 bakanla görüştü.

Başkentte ilk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Derya Yanık’ı ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, daha sonrasında sırasıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ve son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

Görüşmelerde şehirde devam eden yatırımları ve yapılacak yeni projelerin detaylarını anlatan Başkan Şenlikoğlu, “Gerek bizlerden gerekse şehrimizden ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm bakanlarımıza çok teşekkür ederim. Çok verimli ziyaretlerde bulunduk. Şehrimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapacağız. Bu şehir bizim şehrimiz. El ele bu şehrin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...