Giresun Sanat

Transfer görüşmeleri sürüyor

Transfer görüşmeleri sürüyor
11 kez
04 Haziran 2021 - 2:52
Transfer görüşmeleri sürüyor

Transfer görüşmeleri sürüyor

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “İç transferde iskelet kadromuzu büyük oranda koruduk. Dış transferde yapacağımız nokta transferlerle Süper Lig’de başarılı işlere imza atacak bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor.”

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sinan Akgün, yeni sezonda başarılı olacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Transfer görüşmelerini teknik direktör Hakan Keleş’in raporu doğrultusunda devam ettirdiklerini ifade eden Akgün, yaptığı açıklamada, “2021-2022 futbol sezonunda Süper Lig’de başarılı olacak bir kadro kurmak için yoğun mesai harcıyoruz. İç transferde büyük mesafe kat ettik. Sözleşmesi biten ve yeni sezon kadromuzda tutmak istediğimiz oyuncuların büyük çoğunluğuyla prensip anlaşması sağladık. Devam eden görüşmelerimizin de olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Tek tek isim vermeye gerek yok. İç transferde hocamızın istekleri doğrultusunda takımımızın iskelet kadrosunu büyük oranda şekillendirdik. Kısa bir süre içerisinde anlaşma sağladığımız oyuncularımızla zaten resmi sözleşmeleri imzalayacağız” dedi.
Dış transfer çalışmalarının da devam ettiğini aktaran Akgün; “Dış transferde de yine Hakan hocanın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz. Transfer listemizde bulunan isimlerle birer ön görüşme yaptık. Görüşmelerimiz sürüyor. Acele edip hata yapmak istemiyoruz. Takımımıza fayda sağlayacak en doğru isimleri kadromuza katacağız” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...