Giresun Sanat

Vali Ünlü, Ankara da Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Vali Ünlü, Ankara da Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
34 kez
04 Haziran 2021 - 19:03

Valimiz Sayın Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin Şenlikoğlu, 2 Haziran Çarşamba günü Başkent Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ı ziyaret eden Vali Ünlü ve Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Giresun’da devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi vererek, İlin ihtiyaç ve sorunları hakkında ayrıntılı sunum yaptılar.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gerçekleştirilen ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan Bakan Kurum “Giresun Valimiz Enver Ünlü ve Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ile ilimizde çevre sağlığı açısından önem arz eden projelerimizi ve selden sonra yaptığımız konutlarımızın son durumunu görüştük. Giresun’umuz için her zaman el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Ünlü’de ziyaretle ilgili olarak “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek ilimizde devam eden yatırımlar ve afet sonrası yapılan toplu konutlar hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ı  ziyaret ederek, Giresun’da mevcut Organize Sanayi Bölgeleri (OSB)’nin durumu ve yeni planlanan OSB’ler hakkında bilgi veren Vali Ünlü, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı ziyaret ederek OSB’lerimiz ile ilgili konuları arz ettik, talimatlarını aldık. Sayın Bakanımıza destekleri için şükranlarımızı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...