Giresun Sanat

KALE YENİ GÖRÜNÜMÜYLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIR

KALE YENİ GÖRÜNÜMÜYLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIR
8 kez
06 Haziran 2021 - 13:26
Giresun’un önemli mesire alanları arasında bulunan ve yerli, yabanca turistlerin uğrak yerleri arasında yer alan Kale yaz sezonuna hazır.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla özel önem verilen ve yoğun bir çalışma programı uygulanan Kale’nin içinde bulunduğumuz yaz mevsiminde yoğun ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.
Aydınlatma sistemi, güvenlik kameraları konulması, ot biçme ve çalılık alanları temizleme, Giresun yazılı totem tabela yerleştirme, korkuluk çalışması, seyir terası yenileme, yürüyüş yolu yapımı, bordür taşları boyama ve yön tabelaları takılması gibi çalışmalar yapılan ve adeta çehresi değişen Kale’de bakım ve temizlik çalışmaları ise yıl boyunca aralıksız olarak devam ediyor.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’un seyir terası konumunda olan ve ziyaretçilere eşsiz bir Giresun manzarası sunan Kale’ye göz bebekleri gibi baktıklarını vurgulayarak: “Kale bizim tarihi değerimiz. Bu değeri hak ettiği görünüme kavuşturduğumuza inanıyoruz. Kalemizin güvenliğini de kontrolümüz altında tutuyoruz. Hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz artık Kale’de daha huzurlu ve mutlu dakikalar geçirebilecekler” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...