Giresun Sanat

BİLGİ VE DUYURULAR

BİLGİ VE DUYURULAR
Can AKENGİN( canakengin@giresundasanat.com )
35 kez
16 Haziran 2021 - 22:06
1) Bilgi Yurdu’muzun kıymetli üyesi, sevgili Demet Öztürk kardeşim, Halkbank’ın ”Üreten Kadınlar Toplantısı” Trabzon zirvesinde, yarın (17 Haziran 2021 Perşembe) konuşmacı olarak yer alacak.
Saat 12:30’da Halkbank You Tube kanalında buluşalım.
****
Madem memleket ”normale” döndü, biz de ”markalarımız” ile gaza basıyoruz öyleyse;
2) Kerasus Fotoğraf Topluluğu’muz, Ömer Ermiş önderliğinde kurslarına yeniden başlamak üzere.
3) Bilgi Yurdu Türk Halk Müziği Koromuz, Tan Türker yönetiminde çalışmalarına yeniden başlamak üzere.
4) Gıda Satış Giresun Doğal Pazarı’mız, Orhan Sarımehmetoğlu komutasında yola çıkmak üzere. (Hiç kuşkunuz olmasın, söz verilen hibe’miz ulaştığı an, üretime de istihdama da başlayacağız)
5) Derya Sayın Kitap Evi’miz portföyünde yer alan gıda dışı ürünlerimiz (kupa, magnet, açacak, tohumlu kalem, Can Nostalji Kitabı) bugün itibariyle dernek merkezimizde satışa sunulmaya başlandı bile. (13.00 / 17.00 arası açığız, çay içmeye de bekleriz)
6) Henüz adı konmamış Tiyatro Bölümü’müzün kursları (ki bana sorarsanız adı Madam Agavni Sahnesi olmalıdır, bu yönde ağırlık koyacağım) Ahmet Öndaş liderliğinde doğmak üzere.
7) İZLER’imizin, Ağustos 2020 başlangıç tarihli ilk 6 sayısının ciltleri, en kısa sürede sizlere sunulmak amacıyla, matbaaya gönderilmek üzere. (Yalnızca kapak tasarımını bekleme aşamasındayız. Bir hafta sürmez)
😎 Diğer sanat kurslarımız, zamana yayılarak açılacaktır, Acelemiz yok. Öğretmenlerimiz hazır… Ayrıca, Hilalspor için de, Giresun Mutfağı Lokalimiz için de bir takım parasal sorunları aşmayı bekliyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz.
****
Son olarak…
Çok özür dileyerek ekleyeceğim, beni lütfen bağışlayınız. İçimi yaraladılar çünkü. İzninizle yanıt hakkımdır.
”Gürsel Ekmekçi hayal görüyor” diyen bütün art niyetli şahısları, yaptıklarımızı ”izlemek” üzere Dernek Merkezimize davet ediyorum.
Sarı Sokak no: 3 / 301 Kapalıçarşı Mevkii Giresun.
Sevgi ile saygı ile,
kardeşiniz
Gürsel Apo EKMEKÇİ
1
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...