Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI 
20 kez
30 Haziran 2021 - 13:20

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şenlikoğlu mesajında, Giresun’un bir deniz kenti olduğunu ve üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye için denizlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

 “Geçmişi büyük zaferlerle dolu olan Türk denizciliği, yabancı devletlerin deniz ticareti üzerindeki egemenliğine son veren kabotaj kanunu ile ulusal kalkınmanın temel taşlarından biri olmuştur. 1 Temmuz 1926 yılında yürürlüğe giren ’kabotaj kanunu’ ile birlikte ülkemiz kendi karasularında egemenlik ve bağımsızlığını ilan ederek, denizcilik sektörü hızlı bir gelişme döneminin içine girmiştir. Denizin insanlara sunduğu nimetlerden faydalanılması, denizciliğin daha da gelişmesi, denizlerden sağlanan imkanların attırılması ve etkin bir şekilde kullanılması için gerekli girişimlerde bulunulması hepimizin yararına olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm denizcilerimizi, deniz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyor, denizcilik sektörünün gelişiminde emeği geçenlere ve tüm denizcilerimize en içten selamlarımı iletiyor, başarılarının devamını diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...