Giresun Sanat

BAKAN ERSOY BELEDİYENİN PROJELERİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ 

BAKAN ERSOY BELEDİYENİN PROJELERİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ 
14 kez
01 Temmuz 2021 - 15:45

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Şenlikoğlu’nun daveti üzerine çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için Giresun’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da aralarında bulunduğu heyet tarafından havaalanında karşılandı.

Bakan Ersoy, Valilik ve AK Parti İl Başkanlığı programlarının ardından Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye başkanlık binası girişinde Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Başkan yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Bakan Ersoy, daha sonra başkanlık makamına geçerek Başkan Şenlikoğlu ile bir süre sohbet etti.

Bakan Ersoy’u Giresun’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’un yeşil doğasıyla deniziyle, tarihi ve kültürel değerleriyle bir turizm kenti olduğunu, ancak bu zamana kadar turizmden hak ettiği payı alamadığını anlatarak, Bakan Ersoy’a başta Ada, Kale ve Gedikkaya olmak kentte hayata geçirmeye hazırlandıkları projelere ilişkin bilgiler verip destek talebinde bulundu.

Bakan Ersoy ise bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şenlikoğlu’nu kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi ve Giresun turizminin gelişmesi için Bakanlık olarak her türlü desteği vereceğini söyledi.

Ziyaret Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun Bakan Ersoy’a hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.

Belediyenin dış cephe giydirme projesini inceleyen ve bu çalışmadan dolayı Başkan Şenlikoğlu’nu tebrik eden, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy daha sonra Kale ve Gedikkaya incelemelerinin ardından, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarına katıldı. Bakan Ersoy Ada’da yaptığı incelemelerin ardından Giresun’dan ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...