Giresun Sanat

Bakan Ersoy, Kale ve Adada

Bakan Ersoy, Kale ve Adada
2 kez
01 Temmuz 2021 - 10:53

 İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy,  1 Temmuz Perşembe günü Giresun’da bir dizi incelemelerde bulundu.

Giresun Valiliği ve Giresun Belediyesi ziyaretleri ile başlayan Giresun programı çerçevesinde; Giresun Kalesi ve Giresun Adasında incelemelerde bulunarak, tarihi ve turistik alanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Ersoy’a Vali Enver Ünlü tarafından başta tarihi Giresun evlerinin yer aldığı Zeytinlik semtinde gerçekleştirilen restorasyon ve rekreasyon çalışmaları olmak üzere, Giresun turizmine ivme kazandıracak faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da Giresun Kalesi ve Giresun Adası ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Bakan Ersoy’a bilgi vererek, Giresun il merkezinde yaptıkları projelerin son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...