Giresun Sanat

GENÇ ÇOTANAKLAR CADDE BAĞIMSIZ TARAFTARLAR DERNEĞİ AÇILDI

GENÇ ÇOTANAKLAR CADDE BAĞIMSIZ TARAFTARLAR DERNEĞİ AÇILDI
8 kez
08 Temmuz 2021 - 16:44
Giresun Belediye Başkanı Vekili Osman Öden açılış konuşmasını yaptı. Öden “Derneğin açılışı şehrimize hayırlı olsun. Tüm gruplarımız barış, birlik ve beraberlik içerisinde olarak takımımızı gönülden desteklemeliyiz. Bu ligde kalıcı olmak adına Giresun’umuz ve Giresunsporumuz için tüm desteği vermeye hazırız.
Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek Giresunspor’umuzun taraftar gruplarından Genç Çotanaklar Cadde Grubu’nun açılışına katıldık.
Güzel ve nezih bir mekan olmuş. Rabbim Giresunspor’umuz ile nice zaferler yaşamayı nasip etsin. Hayırlı olsun.”dedi.
Konuşma sonrasında Giresun Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Öden, Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet’in Eşi Aysun Karaahmet, Ibrahima Balde’nin eşi Natiala Balde ve İlçe Başkanı Denizhan Usta açılışı gerçekleştirdi.
Aysun Karaahmet”Genç Çotanaklar Bağımsız Taraftarlar Derneğinin açılışını gerçekleştirmek onur verici. İnşallah bu sezon kadın taraftarlarımızı da yanımıza alarak fark oluşturacağız. Giresunspor ailemizin en büyük parçası taraftarlarımız iyiki varsınız. Giresunspor sizlerle güçlü. Hayırlı uğurlu olsun”dedi. Genç Çotanaklar Cadde Bağımsız Taraftarlar Dernek Başkanı Sedat Özkaya”Genç Çotanaklar Cadde Bağımsız Taraftarlar Derneğimizin açılışına vakit ayıran ve bizleri yalnız bırakmayan herkese yönetimim ve şahsım adına başta Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Doğankent Belediye Başkanı Ruşan Özden, Giresunspor Başkanı Hakan Karahmet’e, Askon İl Başkanı Yener Türk’e
teşekkür ederim. Giresunspor için birleştirici ses olacağız.
Birlik ve beraberlik adına güzel çalışmalara imza atacağız. Güçlü bir şekilde gençlere sahip çıkan onların ilgi alanları ile spora yönlendirmelerini sağlayacağız. Derneğimiz spor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Açılışta Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet’in eşi Aysun Karaahmet, Denizhan Usta MHP İlçe Başkanı, Murat Aksu Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi, Özcan Erkan Giresun Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu, Nafız Hacıalioğlu Tuzlaspor Yönetim Kurulu Üyesi,Salih Özkan İyi Parti Giresun Yönetim Kurulu Üyesi, Fuat Köse CHP Meclis Üyesi, Esnaf Odaları Başkanları adına Namık Altunbaş, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, vatandaşlar ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Yeni Mahalle tribünü efsane taraftarlarından genç yaşta hayatını kaybeden Müjdat Kamil Tiryaki’nin fotoğrafını günün anlam ve önemi için abisi Yeni Mahalle Muhtarı Cengiz Tiryaki’ye hediye edilirken duygusal anlar yaşandı.
Yönetim Başkan Sedat Özkaya, Çetin Öztürk, Selim Aydın, Emre Aydın, Aslı Işık Sağlam, Erkan Bal, Suat Bayraktar ve Teyfik Gürgen’den oluşuyor.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...